GWTW Trivia Mania II

GWTW Collage by Neil Smith

GWTW Flame Divider

Clark Gable as Rhett Butler and Vivien Leigh as Scarlett O'Hara

GWTW Flame Divider

Question #1: What year was GWTW released?

Answer= 1938 Answer=1939 Answer= 1940

GWTW Flame Divider

Question #2: Who played Scarlett's father?

Answer= Gene Lockhart Answer= Basil Rathbone Answer= Thomas Mitchell

GWTW Flame Divider

Question #3: Who played Scarlett's mother?

Answer= Barbara O'Neil Answer= Laura Hope Crews Answer= Evelyn Keyes

GWTW Flame Divider

Question #4: What was Scarlett's mother's first name?

Answer= EileenAnswer= Elaine Answer= Ellen

GWTW Flame Divider

Question #5: What was Scarlett's father's first name?

Answer= Gregory Answer= Gerald Answer= Gavin

GWTW Flame Divider

Question #6: What was Rhett and Scarlett's daughter's name?

Answer= Betty Boop Answer= Bonnie Blue Answer= Billie Bobbie

GWTW Flame Divider

Question #7: What was Ashley and Melanie's son's name?

Answer= BartAnswer= Blake Answer= Beau

GWTW Flame Divider

Question #8: What was Scarlett's youngest sister's name?

Answer= Careen Answer= Caroline Answer= Cary

GWTW Flame Divider

Question #9: What actress did David O. Selznick marry in 1949?

Answer= Vivien Leigh Answer= Ann Sheridan Answer= Jennifer Jones

GWTW Flame Divider

Question #10: Who won the Best Supporting Actress Oscar in 1939?

Answer= Olivia de Havilland Answer= Hattie McDaniel Answer= Ona Munson

GWTW Flame Divider

Question #11: How many feet of color film were shot during the making of GWTW?

Answer= 319,908 Answer= 449,512 Answer= 213,856

GWTW Flame Divider

Question #12: How many cast members did GWTW have?

Answer= 34 Answer= 59 Answer= 143

GWTW Flame Divider

Question #13: How many extras and bit players were used during the making of GWTW?

Answer= 1,567 Answer= 2,000 Answer= 2,400

GWTW Flame Divider

Question #14: How many sets were constructed during the making of GWTW?

Answer= 90 Answer= 75Answer= 100

GWTW Flame Divider

Question #15: How many buildings were erected to re-create the city of Atlanta?

Answer= 45 Answer= 68 Answer= 53

GWTW Flame Divider

Question #16: What was Vivien Leigh's salary?

Answer= $30,000 Answer= $40,000 Answer= $50,000

GWTW Flame Divider

Question #17: How many costumes were worn by the female characters?

Answer= 1,500Answer= 2,000 Answer= 2,500

GWTW Flame Divider

Question #18: How many costume sketches did Walter Plunkett make?

Answer= 258 Answer= 377 Answer= 421

GWTW Flame Divider

Question #19: How many shooting days for Vivien Leigh?

Answer= 100 Answer= 125 Answer= 140

GWTW Flame Divider

Question #20: How many shooting days for Clark Gable?

Answer= 50Answer= 65Answer= 71

GWTW Flame Divider

Question #21: How many feature films were released in 1939?

Answer= 469 Answer= 502 Answer= 568

GWTW Flame Divider

Question #22: What was the cleaning bill for the wardrobe during production?

Answer= $5,000 Answer= $7,500 Answer= &10,000

GWTW Flame Divider

Question #23: What was the projected production cost?

Answer= $2,000,000 Answer= $2,500,000 Answer= $5,000,000

GWTW Flame Divider

Question #24: What was the actual production cost?

Answer= $2,500,000 Answer= $3,700,000 Answer= $4,300,000

GWTW Flame Divider

Question #25: How much was grossed by GWTW in its first week of release?

Answer= $780,000 Answer= $945,000 Answer= $1,790,000

GWTW Flame Divider

GWTW Poster

GWTW Flame Divider

Gone with the Wind Merchandise Brought to You by
Calendars.com, Hollywood MegaStore.com, and Meredy.com


Clark Gable Print

Price: 5.99

Clark Gable Print

Price: 5.99

Clark Gable and Hattie McDaniel Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Vivien Leigh and Hattie McDaniel Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh

Price: 5.99

Hattie McDaniel Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Clark Gable Cutout

Price: 32.99

Vivien Leigh Cutout

Price: 32.99

Scarlett O'Hara, Vivien Leigh Cutout

Price: 32.99

Clark Gable & Vivien Leigh from "Gone With The Wind" Cutout

Price: 32.99

Clark Gable & Vivien Leigh, Gone With The Wind Cutout

Price: 32.99

Clark Gable Print

Price: 5.99

Gone with the Wind Gift Basket

Price: 59.99

Gone with the Wind Poster

Price: 9.99

Vivien Leigh and Hattie McDaniel Print

Price: 5.99

Clark Gable Print

Price: 5.99

Clark Gable and Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Clark Gable Print

Price: 5.99

Vivien Leigh Print

Price: 5.99

Gone with the Wind 2013 Wall Calendar

Price: 5.99

Gone with the Wind 1000 Piece Book Puzzle

Price: 12.99

Thomas Kinkade WB Movie Classics Gone with the Wind 1000 Piece Puzzle

Price: 11.99

GWTW Flame Divider

To download FREE Gone with the Wind wallpaper left click on the thumbnail below and a large image [1600 x 1200] will load in a separate window. Right click your mouse on the [1600 x 1200] image and choose "set as wallpaper" or "save as" and choose a directory in which to place your wallpaper.

Gone with the Wind wallpaper by Meredy Gone with the Wind wallpaper by Meredy

GWTW Flame Divider

[Flag Campaign icon]
Support freedom

Please help support Meredy's Place by shopping here.

CLICK HERE to search for Gone with the Wind merchandise

GWTW Flame Divider

MEREDY'S PLACE INDEX

GWTW Flame Divider

GWTW capture of Scarlett in silhouette by Neil Smith

GWTW Flame Divider

© , all rights reserved.